Serveis

Tot el que us podem oferir...

Serveis de comunicació

Realitzem tot tipus de tasques relacionades amb la comunicació d’una empresa o ens públic des de la redacció i enviament de notes de premsa fins a l’organització d’esdeveniments i rodes de premsa. Tenim contacte amb els principals mitjans de comunicació del país.

Gestió de xarxes socials

Estratègies de comunicació digital amb la gestió i creació de perfils a les xarxes més idònies depenent de la tipologia de client. Treballem amb Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i altres xarxes socials específiques per sectors.

Pàgines web

Disseny i programació integral de pàgines web visuals i responsive amb gestió de dominis, allotjament web, SEO/SEM i Google Adwords. Realització de webs amb botiga virtual o intranet. Tours virtuals amb Google.

Serveis audiovisuals

Realització de documentals, reportatges, píndoles informatives, vídeos corporatius, notícies o spots. Possibilitat d’incorporar imatges amb drons.

Publicacions i revistes

Redacció, maquetació i impressió de publicacions ja siguin revistes municipals o corporatives amb un disseny visual innovador.

Identitat corporativa

Creació de la imatge corporativa amb identitat cromàtica i disseny gràfic de logotip, papereria, cartells, rotulacions i impressió.

Portal de transparència

Assesorament, desplegament i gestió de portals de transparència així com compliment dels indicadors del Mapa Infoparticipa

Webs municipals

Gestió i actualització de webs municipals mitjançant la creació de contingut del dia a dia a l’Ajuntament.

Fotografies

Realització de fotografies professionals de qualsevol tipus d’acte, premsa, catàleg o local.

Blog

Redacció i publicació d’articles per blogs corporatius.

Redacció de plecs per administracions

Redacció de plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques i dels informes preceptius de l’expedient.