Qui som

Marc Sureda

Marc Sureda

Soc en Marc Sureda. Soci fundador de Notidig i un més de l’equip. Em trobareu també a Canal Ajuntament, ElPollTV i a Gavarres 365. Soc coautor del Manual de comunicació per a ajuntaments petits (i no tan petits). Acompanyo a institucions en el seu camí per ser més transparents.

Cristina Adroher

Cristina Adroher

Soc la Cristina Adroher i juntament amb en Marc ens encarreguem de millorar la transparència dels Ajuntaments i dels Consells Comarcals. M'encanta ajudar-los a aconseguir els seus objectius i, veure com implementen els canvis que els proposem per incorporar la transparència en la seva feina diària i fer-la molt més fàcil.

Elsa Cano

Elsa Cano

Soc l’Elsa Cano. A Notidig me n'encarrego de les xarxes socials de les empreses i administracions públiques que confien en nosaltres. El que més m'agrada de la meva feina és veure com, pas a pas, els nostres clients van augmentant la seva visibilitat a les xarxes gràcies a comunicar d'una manera clara, propera i directa.

Alba Sureda

Alba Sureda

Soc l'Alba, administrativa i comercial. Ens agrada treballar en equip i tenim acords de col·laboració i partenariat amb diverses empreses i professionals freelance. Vols formar part del nostre equip? Envia’ns les teves habilitats a info@notidig.cat