Qui som

Marc Sureda

Marc Sureda

Soc en Marc Sureda. Soci fundador de Notidig i un més de l’equip. Em trobareu també a Canal Ajuntament, ElPollTV i a Gavarres 365. Soc coautor del Manual de comunicació per a ajuntaments petits (i no tan petits). Acompanyo a institucions en el seu camí per ser més transparents.

Cristina Adroher

Cristina Adroher

Soc la Cristina Adroher i juntament amb en Marc ens encarreguem de millorar la transparència dels Ajuntaments i dels Consells Comarcals. M'encanta ajudar-los a aconseguir els seus objectius i, veure com implementen els canvis que els proposem per incorporar la transparència en la seva feina diària i fer-la molt més fàcil.

Alba Sureda

Alba Sureda

Soc l'Alba, administrativa i comercial. Ens agrada treballar en equip i tenim acords de col·laboració i partenariat amb diverses empreses i professionals freelance. Vols formar part del nostre equip? Envia’ns les teves habilitats a info@notidig.cat

Xavier Trullàs

Xavier Trullàs

Soc Xavier Trullàs soci fundador, aporto a l'empresa la meva experiència en les finances, informació econòmica i blockchain.

Elena Trullàs

Elena Trullàs

Soc l’Elena Trullàs sòcia de Notidig. A banda de generar continguts també m’ocupo de les traduccions, correccions i per si no en tingués prou de les finances.

Maria Gascons

Maria Gascons

Soc la Maria, creadora de continguts a Notidig. Em motiva veure com els missatges que creem ajuden als nostres clients a augmentar la seva visibilitat i a connectar amb el seu target. El que més m'agrada de la meva feina és la creativitat que implica i la capacitat de connectar amb les persones a través del contingut.

Xavi Amores

Xavi Amores

Soc en Xavi, dissenyador gràfic a Notidig. M’encata treballar la identitat corporativa i la comunicació visual. M’agrada molt utilizar la creativitat i la senzillesa per poder transmetre missatges, això és el disseny.